Bestil her

  Udfyld og kontroller, før du sender din bestilling 

  GDPR og data

  Ved at indtaste mine kontaktoplysninger giver jeg samtykke til, at Beredskabsstyrelsen indhenter og behandler de kontaktoplysninger, jeg har oplyst i forbindelse med bestilling af skolematerialer.

  Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage. Dette gøres ved at kontakte Beredskabsstyrelsen, Kommune og Borger via nedenstående kontaktoplysninger.

  Hvis jeg trækker mit samtykke tilbage, berører dette ikke lovligheden af behandlingen som Beredskabsstyrelsen har foretaget af mine personoplysninger, inden mit samtykke blev trukket tilbage. Tilbagekaldelse af samtykke vil derfor først have virkning fra det tidspunkt, hvor det trækkes tilbage.

  Kontaktoplysninger på dataansvarlig

  Beredskabsstyrelsen er dataansvarlig for de personoplysninger, Beredskabsstyrelsen behandler om dig.

   

  Beredskabsstyrelsen, Datavej 16, 3460 Birkerød
  Kontaktperson: Chefsergent, Mads Dalgaard, tlf.: 7285 2000
  Databeskyttelsesrådgiver: Christina Jersild Carstensen, tlf.: 7285 2000
  e-mail: BRS-KTP-DPO@BRS.dk

  Sådan behandler Beredskabsstyrelsen dine data

  Når du bestiller skolematerialer i dette bestillingsmodul, registrerer og opbevarer Beredskabsstyrelsen de kontaktinformationer, du indtaster, med det formål at udsende det bestilte materiale til dig samt til at generere statistik til brug for evaluering. Behandlingen sker i henhold til dit meddelte samtykke i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  Dine kontaktoplysninger vil blive videregivet til trykkeriet Kailow A/S, der udsender materialerne for Beredskabsstyrelsen.

  Beredskabsstyrelsen opbevarer dine personoplysninger, indtil du selv kontakter Beredskabsstyrelsen og anmoder om sletning, eller indtil Beredskabsstyrelsen og Kailow A/S vil slette dine kontaktoplysninger, hvilket sker senest den 1. juni 2023.